ChocoBliss Ceremonie

Ben jij op zoek naar verdieping in jezelf, maar zit je hoofd er vaak tussen?!

Dan is een reis op ChocoBliss een mooie uitnodiging om op de diepere lagen van jou zelf te komen. Elke bonbon bevat een dosis psilocybine uit de paddo ‘de Golden Teacher’ van eigen kweek, Lavendel, Saffraan en ceremoniële rauwe cacao en handgemaakt. Lavendel zorgt voor ontspanning,  Saffraan als natuurlijke antidepressiva, Cacao als hartopener en Psilocybine voor de diepte.

Ik heb er bewust voor gekozen om mijn eigen bonbons te maken vanuit mijn eigen energie, mijn voorliefde voor plantmedicijnen en dit te combineren met de kennis vanuit het orthomoleculaire vlak.

De diepte van je reis bepaal jij zelf, je hebt de keuze uit 1, 2 of 3 bonbons. Hier begint jou eerste moment van invoelen en verbinden met het veld.

Tijdens jou persoonlijke reis bied ik jou een geborgen en veilige bedding, onder mijn persoonlijke begeleiding kun jij afdalen naar de diepere lagen in jezelf. Laat je meevoeren met de muziek, het ritme van de drum, de helende klanken van de stem en heerlijke geuren van etherische oliën.

Tarieven ChocoBliss Ceremonie

  • Ceremonie 1x bonbon : €144,- ex.btw
  • Ceremonie 2x bonbon : €244,- ex.btw
  • Ceremonie 3x bonbon : €344,- ex.btw