Magic Cacao-Truffel Ceremonie

Tijdens de Cacao-Truffel ceremonie maak jij de reis naar jou eigen innerlijke wereld.

Met cacao als hartopener gaat de truffel nog dieper om zijn werk te doen, een bijzonder krachtige manier van zelfontwikkeling en heling. Deze manier van reizen maakt je in staat diepliggende kwesties aan te pakken, oude patronen te doorbreken en andere keuzes te maken.

Naast bewustwording, kan er ook een spiritueel ontwaken plaatsvinden.. Dat moment van je helemaal één voelen met het grote geheel kan echt euforisch voelen!

In een 1 op 1 sessie is de ruimte voor jou alleen beschikbaar en krijg je persoonlijke begeleiding. Je reist in eigen energie, dit wordt vaak als erg prettig en veilig ervaren. De ceremonie wordt op jou behoeften afgestemd waarin alles mag ontstaan, dus geen afleiding van andere energieën in een groep.

Tevens is het mogelijk om als duo te reizen, misschien vind jij het fijn om dit samen met iemand te delen. Hierbij kun je denken aan relatiepartners, werken aan je relatie of samen ontwikkelen. Ik zie tijdens deze ceremonies mooie dingen ontstaan. Maar misschien wil jij dit samen met een dierbare vriend of vriendin ontdekken, ook dat is mogelijk.

Wat zijn de kosten?

  • 1 op 1 ceremonie €333,-
  • 1 op 2 ceremonie €222,- p.p

Liever overnachten in de ceremoniële ruimte, dat kan tegen een meerprijs van €25,- p.p incl. een ontbijt.