Mijn is Sandra Wiersma-Andela, zielsnaam Nigdala 46 jaar (1977). Getrouwd met Wiebe de man die naast mij staat in het bewandelen van mijn pad, samen hebben wij vier kinderen. Twee jongens van ons samen en twee (grote) meiden, waarvan de oudste inmiddels zelf moeder is.

Ik ben 12,5 jaar werkzaam geweest in de ouderenzorg, naast mijn werk deed ik de afgelopen jaren verschillende opleidingen en cursussen om uiteindelijk mijn praktijk neer te kunnen zetten als holistisch therapeut. Ik ben HBO-gediplomeerd Holistisch Transformatie Therapeut, waarin ik geschoold ben in verschillende trance-healing technieken, systeem opstellingen en ademwerk. Daarnaast ben ik een orthomoleculair voedingscoach en geschoold in epifysiologie I & III, Farmacologie en bedrijfsvoering.

Ik laat mij altijd leiden door passie & intuïtie, hierdoor ontvouwen zich de mooiste dingen op mijn pad! Waaronder Altearah Bio wakkerde mijn passie aan voor next level wellness-massage, dit doe ik met liefde mensen helpen naar Well-Being. Ik laat mij regelmatig bijscholen over nieuwe technieken en behandelingen door zowel Altearah als de wellness Acedemie.

Mijn grootste passie en levenswijze is sjamanisme, werken met de natuur, krachtdieren, de elementen en spirit. Werken met plantmedicijnen is voor mij heilig en bijzonder helend. Ik werk vanuit het Inca-sjamanisme en loop op dit moment het pad van het  Siberisch-sjamanisme. Alles is bezield en verbonden, samen met mijn drum, mijn krachtdieren & spirits neem ik je mee op jou innerlijke reis

Harte groet, Nigdala Fraeyes