Shamanic Journey

Laat je meevoeren in een droomstaat, voel het ritme van de drum

We reizen af naar verschillende werelden, de beneden wereld, de boven wereld en de midden wereld. De plek waar we onze krachtdieren en andere spirithelpers ontmoeten. Klaar om ons medicijn op te halen, onszelf te helen zodat we weer in ons kracht komen te staan.

Op free Spirit Festival 8 & 9 juni werken we met verschillende thema’s en werken we samen met de spirits van de windrichtingen, krachtdieren en andere spirithelpers, jouw innerlijke familie en dat wat de energie van die dag met ons wil delen.

Er zullen op beide dagen 4 verschillende Journeys worden gefaciliteerd om 11:00, 13:00, 15:00 en 17:00 uur. Tickets overdag €22,-. Kijk voor de actuele thema’s bij tent, tussen de workshops door ben je van harte welkom in onze tent om gewoon even te zijn, voor een gesprek, een kaart of een heerlijk geurritueel van Altearah.

Op zaterdagavond 19:00 uur staat er een speciale sjamanistische reis op het programma. Met drie drummers staan wij voor je klaar om jou mee te nemen op reis.

Het thema ‘soulretrieval de stap naar heelheid’ zodat we als een completer mens de verbinding met onszelf en elkaar weer aan kunnen gaan. 

Er zijn 6 tickets beschikbaar, wil je hier bij zijn opgeven kan via: info@nigdala.com

tickets avond €33,-

In samenwerking met: www.yndy.nl en www.hetgoedeleveninpraktijk.nl