Bij de Well-Being behandeling werken we met de 5 essential colours, de vijf basisbehoeften van het leven. Je kiest één kleur en hier wordt jou behandeling op afgestemd met als doel jou persoonlijke ‘well-being’. We starten met het geurritueel en de producten die gedurende de behandeling hierbij gebruikt worden, bevatten allemaal dezelfde etherische oliën die in de geur synergie verwerkt zitten. Tijdens deze behandeling ontvang je de reconnection-techniek die helpt bij het in evenwicht brengen en het  reguleren van de energiestromen door het stimuleren van Prana-krachten in energiekanalen. Een lichaams-scrub & massage (boven lichaam)  met face-serum en NeuroActive gezicht crème na afloop.

* Alginaat masker mogelijk tegen een meerprijs van €10,00.

  1. Oxygen-Voel je je beperkt en heb je lucht nodig? Smaragd stimuleert ons om angsten, spanningen en geblokkeerde emoties lost te laten. Het opent onze longen voor een nieuwe ademhaling, het maakt ons bewust van onze grenzen en mogelijkheden.

  2. Energy-Voel je je uitgeput, van streek of gedemotiveerd? Purper spoort ons aan onszelf te voeden, ons te verbinden met onze vitale energie en onze batterij weer op te laden. Het herstelt de band met onze wortels om het leven met meer vitaliteit en plezier te leven.

  3. Pure-Heb je behoefte aan schoon en zuiver? Wit helpt ons om fysieke, mentale of sociale ballast die de dagelijkse beslommeringen van het leven met zich meebrengen te reinigen. Het vernieuwt en maakt het mogelijk om te herstellen en om ons gezuiverd te voelen in lichaam een geest.

  4. Creativity-Voel je je geblokkeerd, niet verbonden of verstrooid? Oranje inspireert ons om onszelf en onze gevoeligheid te ontdekken. Het bevorderd het ervaren van innerlijke kracht en zelfvertrouwen, ons moeder-energie die ons verrijkt en helpt ons vervuld te voelen.

  5. Serenity-Denk je te veel na? Turkoois kalmeert onze hyper-activiteit en helpt om los te laten, om bladzijden in ons leven om te slaan die omgeslagen moeten worden. Het brengt ons naar ons eigen plek waar we ons sereen, vrij en kalm voelen.

Kosten voor deze behandeling :

  • 90 minuten  €100,00
  • 3 Behandelingen €275,00
  • Ook als Duo-Behandeling te boeken